Algemeen

Shop online en steun Jong Sint-Gillis

Koop je regelmatig online bij JBC, Collishop, Coolblue, Collect & Go, Decathlon… ? Dan kan je onze club op een heel eenvoudige manier steunen. Al deze shops staan immers op Trooper, een digitaal platform waarmee consumenten geld inzamelen voor hun favoriete vereniging door online te shoppen.

Per aankoop van 100 euro geeft de onlineshop ongeveer 5 euro aan de vereniging. Naast webshops als Coolblue, Booking.com, JBC en AS Adventure kan u via Trooper ook tickets kopen voor pretparken als Plopsaland, Walibi en Boudewijn Sea Park.

Surf voor u online begint te shoppen naar www.trooper.be/jongsintgillis en klik dan op het logo van de webshop die u wil gebruiken.  Wie surft met Google Chrome of Mozilla Firefox kan bovendien een handige plugin installeren die u waarschuwt telkens u op een webpagina komt met een Trooper-voordeel. De plugin kan u hier downloaden.

Decathlon-clubkaart

Ook klanten van Decathlon kunnen onze club financieel een duwtje in de rug geven. Ouders en sympathisanten van onze club die in het bezit zijn van een Decathlonkaart kunnen hun account koppelen aan onze clubkaart en op die manier helpen bij de aankoop van materiaal voor de trainingen.

Koppel hier je Decathlon-klantenkaart aan onze clubkaart.