Algemeen,  Clubnieuws

Help jij ons materiaalhok een upgrade geven?

Onze club kende voorbije twee jaar een bijzonder explosieve groei. We tellen intussen ruim 200 jeugdspelers en willen uiteraard ook in de toekomst blijven inzetten op een kwalitatieve jeugdopleiding. Om ons materiaal in de best mogelijke omstandigheden op te bergen, willen we graag investeren in een upgrade van onze materiaalberging.

We willen onder meer een aantal ballenkarren en afsluitbare materiaalboxen aankopen. Om de aankoop te financieren doen we graag een beroep op onze sympathisanten. We hebben een crowdfunding-actie opgezet om geld in te zamelen. Iedereen die iets investeert, krijgt daarvoor iets in return van onze club.

Wie 10 euro schenkt, krijgt bijvoorbeeld een naamsvermelding op onze website en sociale media. Voor 25 euro krijg je een mooie handdoek in return en wie 50 euro schenkt kan gratis komen eten met 5 personen op ons spaghettifestijn. Vanaf 100 euro en meer mag je aanschuiven op ons VIP-etentje op zaterdag 25 mei.

1.500 euro opgehaald = 2.000 euro extra

Als we het beoogde bedrag van 1.500 euro voor 15 februari, maakt onze club kans om van ING nog 2.000 euro extra te ontvangen, een bedrag dat we uiteraard ook zullen investeren in onze club. ING schenkt 2.000 euro aan de eerste 25 clubs die hun crowdfundingproject succesvol afronden, dus hoe sneller we aan 1.500 euro raken, hoe meer kans we hebben om uiteindelijk 3.500 euro te kunnen investeren.

Daarom doen we graag een warme oproep aan iedereen die onze club een warm hart toedraagt om met een kleine bijdrage onze club in één klap 3.500 euro rijker te maken.

Ontdek onze crowdfunding-actie hier.

Belangrijk: als we het beoogde bedrag niet behalen, wordt het geld door KissKissBank gewoon op jullie rekening teruggestort.