Algemeen,  Clubnieuws

Start cakeverkoop

Vandaag beginnen we met onze eerste cakeverkoop. Het is de bedoeling om elk jaar een cakeverkoop te organiseren ten voordele van onze teams die op buitenlands tornooi gaan. Op die manier willen we de kostprijs voor hen naar beneden halen. Binnenkort kunnen onze U8, U9, U10, U12, U13 en U15 immers proeven van buitenlands voetbal.

Dit jaar verkopen we ronde chocoladecakes voor 6 personen voor de democratische prijs van 8 euro.

Al onze spelers krijgen de komende dagen een formuliertje mee waarmee ze cakes kunnen verkopen aan familieleden en vrienden. We verwachten jullie bestelling tegen 23 april. De cakes worden geleverd in de week van 6 mei.

Heb je extra formuliertjes nodig? Je kan deze hier downloaden

Onze cakes zijn trouwens ook te koop in onze webshop!