Algemeen,  Clubnieuws

Resultaat audit bekend

Dit najaar lieten we onze club doorlichten door DoublePASS, een door de Voetbal Federatie Vlaanderen (VFV) erkend auditbureau dat gespecialiseerd is in de voetbalsector.

Het resultaat was een lijvig rapport met daarin niet alleen de sterke punten van onze club, maar ook een aantal werkpunten om de werking van onze club en de kwaliteit van onze opleiding verder te verbeteren.

We laten jullie graag even meelezen met de sterke punten die uit het rapport naar voren kwamen. Met de werkpunten gaan we uiteraard intern aan de slag.

  • Jong Sint-Gillis Dendermonde is een warme gezellige (jonge) club met een familiaal karakter waar iedereen welkom is en waar plezier en voetbal(opleiding) hand in hand gaan. De jeugd is het kloppend hart van de club. De slogan is niet voor niet ‘Alles voor de jeugd’.
  • De club organiseert tal van extra-sportieve activiteiten om het verenigingsleven aan te moedigen en om een bijdrage te leveren aan de opvoeding van de kinderen.
  • Er is een duidelijke sportieve en sociale visie aanwezig. De club weet waar ze naartoe wil, zonder daarvoor financiële risico’s te willen nemen.
  • De club geeft duidelijk aan sterk te willen inzetten op haar verdere kwalitatieve uitbouw en beschikt over een enthousiast team van medewerkers dat een groot engagement toont om dit te gaan realiseren.
  • De club stimuleert trainers tot het volgen van opleidingen/ bijscholingen en komt hier ook financieel in tussen.