Algemeen

Vanaf volgend seizoen ook vrouwenvoetbal bij Jong Sint-Gillis

Volgend seizoen is onze club een team rijker. Onze club zal vanaf het seizoen 2020-21 immers ook een eigen damesploeg in competitie brengen. Onze club zal aantreden in derde provinciale. De damesploeg wordt het eerste senioren-elftal van onze club. De ploeg zal haar thuismatchen spelen op zaterdagavond op het kunstgrasterrein.

De voorbije maanden kwamen een aantal dames met het voorstel om een damesploeg op te richten binnen Jong Sint-Gillis. Binnen het bestuur werd vorige week groen licht gegeven voor de oprichting van een damesploeg.

Onze club wil op die manier inspelen op de groeiende populariteit van vrouwenvoetbal. Vrouwenvoetbal was de voorbije jaren de snelst groeiende sport. De mooie prestaties van onze Red Flames zijn daar uiteraard niet vreemd aan.

We verwachten dan ook dat de komende seizoenen steeds meer meisjes de weg naar onze club zullen vinden. Door de oprichting van een damesploeg bieden we de meisjes die nu al in onze jeugd actief zijn ook de kans om later verder bij onze club te blijven voetballen.

Dames en meisjes die geïnteresseerd zijn om volgend seizoen bij onze club te spelen, kunnen hun gegevens achterlaten op dit formulier.