Algemeen,  Clubnieuws

Voetbalfun voor het hele gezin: petanquevoetbal

Zolang er niet kan gevoetbalworden schotelen we jullie elke werkdag een nieuwe uitdaging voor. De voorbije dagen stuurden jullie massaal filmpjes in. Tijdens het weekend bieden we jullie telkens een voetbalspelletje aan dat jullie kunnen spelen met het hele gezin. Vandaag: voetbalpetanque.

Uiteraard mogen jullie ook in het weekend filmpjes blijven binnensturen voor onze #coronostapchallenge. En vergeet uiteraard de #stayathomechallenge niet!  Ook voor onze ouders hebben we een bewegingstip.

Onze eerste vijf challenges:

  1. Scoren tegen de tonBekijk de inzendingen
  2. Bal in het mandjeBekijk de inzendingen
  3. Bottle flip à la MessiBekijk de inzendingen
  4. Jongleren om het meestBekijk de inzendingen
  5. KrulbalBekijk de inzendingen