Algemeen,  Clubnieuws

Coronastop: 11 voetbalfilms en -series op Netflix

Nu het coronavirus een vroegtijdig einde gemaakt heeft aan het voetbalseizoen, blijft er natuurlijk heel wat vrije tijd over.

Naast onze coronastopchallenges bieden we jullie ook graag enkele tips aan voor voetbalfilms en -series die je kan terugvinden op Netflix. Omdat er meer in het leven is dan FC De Kampioenen.

Veel kijkplezier!

 1. Barça Dreams

  Verken de geschiedenis en filosofieën van een van de meest geliefde voetbalbolwerken ter wereld: FC Barcelona.

 2. Antoine Griezmann: champion du monde

  Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann ondanks het feit dat hij klein van stuk is een van de beste voetballers ter wereld

 3. First Team: Juventus

  Volg de gerenommeerde voetbalclub Juventus op en naast het veld, op weg naar hun zevende Italiaanse titel op rij en glorie in de Champions League.

 4. Becoming Champions

  Deze serie vertelt de verhalen achter de sporters en de landen die het wereldkampioenschap voetbal hebben gewonnen.

 5. Back Of The Net

  Een nerdy meisje uit Amerika komt terecht op een voetbalacademie in Australië, in plaats van op een schip zoals gepland. Nu moet ze leren scoren met de lokale jongeren.

 6. Boca Juniors Confidencial

  Spelers, fans en stafleden van Boca Juniors bieden een exclusieve blik achter de schermen bij deze legendarische Argentijnse voetbalclub.

 7. Maradona en Sinaloa

  In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf.

 8. 21 Thunder

  Spelers en coaches van een voetbalteam uit Montreal dromen van roem. Buiten het veld krijgen ze te maken met liefde, angst, passie en geweld.

 9. Concrete Football

  De ontwikkeling van het wereldwijde beroepsvoetbal heeft veel te danken aan het straatvoetbal dat in Frankrijk wordt gespeeld.

 10. Summer of ’92

  Het lot heeft bepaald dat het Deense nationale voetbalteam in de finale van het Europees Kampioenschap speelt. De coach moet nu zijn team hier snel voor klaarstomen.

 11. Forever Chape

  Na de vliegtuigcrash die 71 mensen het leven kostte, probeert de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense het team dat geschiedenis heeft geschreven, weer op te bouwen.