Algemeen,  Clubnieuws

Quarantraining, dag 1: Mikken

Tot halfweg mei bieden we volgens themadagen elke dag een oefening aan. Op maandag dagen Mats en Gus jullie uit om beter te leren mikken.

De opdracht van vandaag: pass de bal tegen de stoeprand of muur met een hindernis voor, de bal moet omhoog springen, vang hem vervolgens met twee handen. Wie kan de bal vangen met 1 hand? Probeer dat tien keer.

Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de oefening uitvoert. Het hoeft zeker niet perfect te zijn, maar oefenen zorgt ervoor dat je beter wordt! Vervolgens stuur je de video op naar ons: post hem in de Whatsappgroep, mail hem naar info@jongsintgillis.be of deel hem op Instagram met de hashtags #jongsintgillis en #quarantraining

Vergeet ook niet elke dag een vijftal minuten te jongleren met of zonder de senseball.