Algemeen,  Clubnieuws

Coronastopchallenge #3: Scoren in de wasmachine

Trap een kous in de wasmachine.

Benodigdheden:

  • 1 paar voetbalkousen
  • 1 wasmachine of droogkast. (een vuilbak of emmer die je neerlegt kan eventueel ook dienen)

Leg de kous op minimum 3 meter van de wasmachine (zie foto). Zorg er ook voor dat de opening waar je naartoe trapt een beetje van de grond staat. Probeer nu de kous in de opening van de wasmachine (emmer) te trappen.

De challenge is:

  • 5x op 1 minuut voor U13-U15-U17 en dames
  • 4x op 1 minuut voor U10-U11-U12
  • 3x op 1 minuut voor U8-U9
  • 2x op 1 minuut voor U7
  • 1x op 1 mintuut voor U6

Laat iemand je filmen terwijl je de challenge uitvoert en stuur de video naar ons op: post hem in de Whatsappgroep, mail hem naar info@jongsintgillis.be of deel hem op Instagram met de hashtags #jongsintgillis en #coronastopchallenge