Trainingen hervatten maandag voor U5 tot en met U13

De veiligheidscel van de stad Dendermonde heeft vanmiddag beslist dat sportclubs, cultuur- en jeugdverenigingen vanaf maandag 30 november opnieuw activiteiten mogen organiseren voor leden tot en met 12 jaar, zowel binnen als buiten.

Concreet wil dat zeggen dat we de trainingen vanaf maandag morgen hervatten voor al onze leeftijdscategorieën tot en met U13. Ook de indoortrainingen kunnen gewoon doorgaan.

Uiteraard gelden op het sportcomplex ook de algemene coronamaatregelen. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar. Spelers mogen het mondmasker afzetten tijdens trainingen en wedstrijden. Trainers moeten wel altijd een mondmasker dragen.

Ouders zijn voorlopig niet toegelaten tijdens de trainingen. We willen jullie vragen om niet te blijven staan om een praatje te maken wanneer je je kind hebt afgezet en zo snel mogelijk het sportcomplex te verlaten.