Trainerskorps voor volgend seizoen volledig

Met Kurt Struelens en Gert-Jan De Cocker is ons trainerskorps voor volgend seizoen helemaal rond. Kurt zal samen met die andere nieuwkomer Guy Moens onze U12 onder zijn hoede nemen. Kurt was tot voor kort actief als Administratief Verantwoordelijke voor de jeugdopleiding bij Eendracht Mazenzele Opwijk en beschikt over heel wat ervaring als trainer.

Gert-Jan De Cocker zal samen met Michael Clauwaert onze U15-ploegen trainen. Gert-Jan genoot zijn eigen jeugdopleiding bij Sporting Lokeren en speelde nadien nog bij Eendracht Aalst, Rapide Lebbeke, SK Berlare, KAV Dendermonde en KV Sint-Gillis.

Het spreekt voor zich dat we Kurt en Gert-Jan heel veel succes wensen in hun nieuwe uitdaging!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.