Algemeen,  Clubnieuws

Jong Sint-Gillis ontvangt Persprijs

Gisterochtend werden de jaarlijkse persprijzen van de Dendermondse Perskring uitgereikt. Onze club viel in de prijzen in de categorie Sport. Naast een oorkonde ontvingen we ook een keramieken beeldje dat gemaakt werd door kunstenaar Staf Vinck.

Als club zijn we uiteraard bijzonder trots op deze mooie bekroning. We dragen onze persprijs graag op aan iedereen die de voorbije jaren mee heeft geschreven aan ons succesverhaal: trainers, vrijwilligers, bestuursleden, spelers, supporters en sympathisanten.

 

Bekijk foto’s van de uitreiking op de Facebookpagina van de Dendermondse Perskring

Bekijk hier het verslag van TV Oost.

Tijdens de uitreiking sprak secretaris Bart Van Belle de aanwezigen toe. Herlees zijn toespraak met een boodschap voor de Dendermondse politici Speech Persprijzen
.