Algemeen,  Clubnieuws

Zin om te voetballen? Kies Jong Sint-Gillis

De komende maanden bieden we opnieuw een aantal activiteiten aan waarop jongens en meisjes kunnen kennismaken met voetbal en onze club.

Disney Playmakers (alleen voor meisjes)

Onze club neemt dit jaar deel aan Disney Playmakers, een programma van de Europese voetbalbond UEFA en Disney om voor meer instroom van jonge meisjes in het voetbal te zorgen. Meisjes tussen 5 en 8 jaar oud kunnen hun eerste stappen in de voetbalwereld zetten tijdens trainingen die opgebouwd zijn rond een Disney-film.

De volgende reeks start op 18 januari.

Meer info en inschrijvingen

Voetbalspeeltuin (voor jongens en meisjes)

Jongens en meisjes geboren in 2018 kunnen terecht in onze voetbalspeeltuin, waarin ze op een eerder speelse manier de voetbalbasis krijgen aangeleerd. Er zal vooral aandacht besteed worden aan de coördinatie (oog-hand, oog-voet).

Op woensdag 18 januari start een tweede reeks van 10 lessen.

Meer info en inschrijvingen

Futbalista Festival (alleen voor meisjes)

Op zaterdag 18 februari organiseren we ons tweede Futbalista-festival. Meisjes geboren tussen 2009 en 2017 kunnen in een super coole sfeer deelnemen aan technische circuits, penaltyshoots, ludieke spelletjes en wedstrijdjes onder elkaar.

Meer info en inschrijvingen

Dendermondse Voetbalschool (voor jongens en meisjes)

Speel je op dit moment al voetbal en wil je graag jouw voetbalskills verbeteren? Schrijf dan in voor de Dendermondse Voetbalschool. Elke zondagochtend kan je er in kleine groepjes jouw voetbaltechniek bijschaven.

Meer info en inschrijvingen