Algemeen,  Clubnieuws

Voetbalspeeltuin voor jongens en meisjes geboren in 2020

Net als de voorbije jaren heeft Jong Sint-Gillis dit jaar ook een aanbod om jongens en meisjes op een speelse manier kennis te laten maken met de populairste sport van ons land.

Jongens en meisjes geboren in 2020 kunnen aansluiten bij onze ‘voetbalspeeltuin’ waarin ze op een eerder speelse manier de voetbalbasis krijgen aangeleerd. Er zal vooral aandacht besteed worden aan de coördinatie (oog-hand, oog-voet).

Vanaf half september start een nieuwe reeks trainingen en zullen onze U5  opnieuw wekelijks (gedurende 10 weken) een uurtje trainen op woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur op het kunstgras. Kostprijs voor 10 trainingen én een leuk club-t-shirt is 70 euro.

Inschrijven kan via dit formulier.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.