Sint-Maartenfeest

Op zaterdag 05 november krijgt onze club hoog bezoek. Niemand minder dan Sint-Maarten en zijn zwarte pieten. Gezien de groei van onze club en omdat de Sint niet houdt van overvolle kantines, valt het feest dit jaar uiteen in twee delen.

We verwachten onze jongste spelers (van U5 tot en met U9) om 15.00 uur in de cafetaria van de sporthal. Daar kunnen ze een verrassing afhalen bij de Sint en zijn Pieten. Ook broertjes en zusjes zijn uiteraard welkom.

Onze oudere spelers (vanaf U10) zien we ‘s avonds graag op onze Halloweentocht. Nadat ze uitgegriezeld zijn, krijgen ook zij hun Sinterklaascadeautje.

Voor onze spelers is deelname aan het Sint-Maartenfeest / Halloweentocht gratis. Voor broertjes en zusjes vragen we een kleine tussenkomst van 3 euro per kind. Zij krijgen ook een snoepzakje van de Sint.

Om praktische redenen vragen we wel om vooraf in te schrijven.

Mogen we vragen dat wie meer dan 1 speler in onze club heeft, onderstaand formulier een keer per speler invult (het aantal broertjes / zusjes moet uiteraard maar een keer ingevuld worden. Op die manier weten we perfect hoeveel spelers van elke ploeg aanwezig zullen zijn.

Inschrijven kan tot en met woensdag 2 november via dit formulier.