Infofiche

Omdat we als club graag over de meest recente en volledige informatie willen beschikken over spelers en ouders, vragen we dat iedereen deze spelersfiche nauwkeurig invult. Omdat e-mail en gsm belangrijke communicatie-middelen zijn, vragen we dat spelers en ouders ook hun e-mailadres en gsm-nummer achterlaten.

Ook als je deze informatie in het verleden al eens hebt bezorgd, willen wij vragen om dat toch even opnieuw te doen. We stellen immers vast dat gegevens regelmatig kunnen veranderen. Bovendien moeten we conform de nieuwe Europese privacywetgeving voortaan ook toestemming vragen voor het maken en publiceren van foto’s van onze spelers. Deze toestemming kan overigens op elk moment opnieuw worden ingetrokken.

Conform de wetgeving rond de privacy is alle ingezamelde informatie enkel voor intern gebruik is (onder andere om vlot te communiceren met spelers en ouders). Er zullen nooit gegevens worden gedeeld met derden. Lees hier onze volledige privacy-verklaring.

Wie inzage wil in de gegevens die onze club over hem of haar heeft opgeslagen, kan dat door te mailen naar info@jongsintgillis.be.