Knorrie-zoektocht

De voorbije dagen gingen heel wat gezinnen met kinderen in de buurt op berenwandeling, een zoektocht naar knuffelberen die her en der achter het raam werden geplaatst. Ook in Sint-Gillis-Dendermonde konden tientallen beren in allerlei vormen en gedaantes gespot worden.

Om de dagelijkse wandelingetjes in de buurt voor de kinderen afwisselend en boeiend te houden, lanceren wij de Knorrie-zoektocht. We roepen iedereen op om deze kleurplaat van onze mascotte Knorrie in te kleuren en duidelijk zichtbaar voor het raam te hangen.

Maak een foto van je ingekleurde kleurplaat en stuur ze naar info@jongsintgillis.be, samen met het adres waarop de kleurplaat hangt, zodat we een kaartje kunnen maken met alle Knorrie-tekeningen. Op de kaart hieronder kan je alvast zien waar er overal Knorries omhoog hangen.

Uiteraard hopen we dat naast onze spelertjes ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnen massaal Knorrie gaan inkleuren. Verspreid dit bericht dan ook zoveel mogelijk binnen jullie kennissenkring. Onder alle inzendingen verloten we na de coronacrisis een leuke verrassing.