Hoe aansluiten?

Lid worden van SC Jong Sint-Gillis is eenvoudig. De procedure verschilt naargelang de situatie waarin u zich bevindt.

U bent op dit moment niet aangesloten bij een andere club

Vanaf 5 jaar kan iedereen lid worden van onze club. U hoeft hiervoor enkel een digitale aansluitingskaart te ondertekenen en het lidgeld te betalen.

Wie eerst even wil proeven van onze club, kan bij de start van het seizoen vrijblijvend drie trainingen bijwonen. Nadien beslist u om al dan niet aan te sluiten bij onze voetbalclub.

Ben je geïnteresseerd om bij onze club aan te sluiten? Vul dan dit formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

U bent aangesloten bij een andere club

Wie aangesloten is bij een andere voetbalclub, moet voor 30 april 2021 ontslag nemen bij die club. Indien u in het bezit bent van een eID-lezer kan dit heel eenvoudig digitaal via deze pagina.

Vanaf 15 mei kan u dan normaal gezien aansluiten bij Jong Sint-Gillis.

Indien u na 30 april nog wil veranderen van club, zal uw huidige club toestemming moeten geven.  Dit moet gebeuren met een zogenaamde “witte transfer”. Deze overgangsmachtiging moet zowel door de gerechtigde correspondent van de huidige club als de door de gerechtigde correspondent van Jong Sint-Gillis ondertekend worden.

BELANGRIJK: Wie zijn ontslag niet geeft voor eind april en volgend seizoen alsnog bij Jong Sint-Gillis aan de slag wil moet rekenen op de goodwill van zijn huidige club.

Meer info op de website van Voetbal Vlaanderen

Wat heeft u nodig om aan te sluiten?

De aansluitingen bij de voetbalbond gebeuren sinds een aantal jaren via het digitale platform van de KBVB. Voor spelers ouders dan 12 jaar hebben we enkel een foto van de identiteitskaart nodig.