Sponsors

Jong Sint-Gillis is een jonge voetbalclub uit Sint-Gillis-Dendermonde. De club werd opgericht in het voorjaar van 2017 en focust op de uitbouw van een kwalitatief hoogstaande voetbalopleiding voor jeugdspelers.

Met 125 spelers was het eerste seizoen van de club meteen een schot in de roos. Intussen zijn we vijf seizoenen verder en is de club met 375 jonge voetballers uitgegroeid tot de grootste jeugdvoetbalclub in de wijde omgeving van Dendermonde. We hopen de komende seizoen verder te blijven groeien en zetten ook fel in op meisjesvoetbal, de snelst groeiende sport in Vlaanderen.

Sinds het seizoen 2020-2021 hebben we ook een volwassen damesploeg in competitie en binnen enkele seizoenen hopen we ook te kunnen starten met een eerste elftal bij de mannen. Onbezoldigd en bestaande uit honderd procent bij ons opgeleide jongens.

Kwaliteit is de norm in onze jeugdopleidingen. Maar dat kunnen we niet alleen dankzij de tomeloze inzet van onze medewerkers en sympathisanten garanderen. Onze club heeft daarnaast ook de  hulp van sponsors nodig om onze voetbalvisie te realiseren en de activiteiten nog verder te optimaliseren.

Voor iedere sportvereniging vormen de inkomsten uit sponsoring een belangrijke financiële bijdrage. Sportsponsoring zien we niet als liefdadigheid, maar als een investering in de toekomst. Dit betekent dat u als sponsor een belangrijke ‘speler’ bent voor onze vereniging!

We mikken daarom ook graag op een langetermijnrelatie met wie ons steunt en werken uitsluitend met meerjarige overeenkomsten. Als club doen wij uiteraard het nodige om onze sponsors voldoende tegenprestaties en de nodige visibiliteit te geven.

Interesse om onze club financieel te ondersteunen?

Onze club steunen kan al vanaf 300 euro. We hebben een uitgebreide brochure met een overzicht van al onze formules.

Ontvang je graag deze brochure?

Neem contact met ons op via info@jongsintgillis.be

Onze troeven

  • Jonge én dynamische club die de toon wil zetten qua jeugdvoetbal in de regio Dendermonde en ver daarbuiten
  • Explosief groeiende vereniging (400 spelers op vijf seizoenen)
  • Positieve club met aandacht voor het sociale aspect
  • Hét succesverhaal in de Dendermondse voetbalwereld
  • Uitgebreide website en levende community op sociale media (Facebook, Instagram,…)
  • Binnen enkele jaren nieuwe accommodatie aan de sporthal van Sint-Gillis
  • De voorbije jaren vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Het origineel is altijd beter dan de kopie!

Bekijk het overzicht van onze sponsors