Voordelen

Voordelen voor onze leden bij onze sponsors.

JOMA: 30% korting

JOMA is al vanaf de start onze kledijpartner. Leden krijgen een korting van 30% in de webshop van Joma door gebruik te maken van de kortingscode jongsintgillis.

Deze korting geldt niet alleen in onze eigen clubshop, maar ook in de reguliere webshop van JOMA. Ook mama’s en papa’s die bv. tennis-, padel- of loopkledij willen aanschaffen genieten deze korting.

Naar onze clubshop

Naar de webshop van JOMA

Wijnthousiast: 5% korting

Wijnthousiast, oorspronkelijk S2wines, werd in 2015 opgericht.  Steven Aelbrecht zorgt er door zijn jarenlange ervaring als sommelier in de horeca, de vele wijnreizen en het bijna dagelijks proeven van nieuwe wijntjes voor dat zijn webshop een ruim assortiment aan topwijnen uit verschillende landen en met verschillende smaken bevat.

Leden van Jong Sint-Gillis genieten 5% korting bij elke bestelling via de webshop Wijnthousiast. Gebruik de code jongsg bij het afrekenen in de webshop.

Naar de webshop

WCUP: 20% korting

WCUP Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie.
Sinds zijn lancering in 1994 is WCUP uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus.

WCUP schenkt leden van Jong Sint-Gillis een korting van 20% op elke bestelling vanaf 50 euro. Gebruik de actiecode jstg20 bij het afrekenen in de webshop.

Naar de webshop