X
    Categories: Algemeen

De lekkerste pralines ooit zijn terug

De voorbije zeven jaar kende Jong Sint-Gillis een spectaculaire groei en investeerden we voluit in de sportieve uitbouw van een kwalitatieve voetbalopleiding. De investering van vorig seizoen in een kunstgrasterrein op het veld van FC Moerstraat past in dat plaatje.


Om onze club op een gezonde manier verder te laten groeien, hebben we nood aan een eigen accommodatie. Binnen een drietal jaar hopen we een nieuwe thuisbasis te vinden op de recent aangekochte gronden naast de huidige sportsite.

Net als vorig jaar organiseren we daarom opnieuw een pralineverkoop. De opbrengst van onze pralineverkoop zal worden gebruikt voor onze toekomstige bouwplannen.

NIEUW: dit jaar bieden we jullie de keuze uit 2 verschillende boxen van 500 gram heerlijke, ambachtelijke en alcoholvrije pralines. De prijs voor een box overheerlijke pralines bedraagt 17 euro.

TRADITIONAL: nagenoeg dezelfde samenstelling als vorig jaar (melkchocolade, fondant en witte chocolade met allerlei soorten vullingen (behalve likeur)).

CHOCOLATE LOVER: een box voor de echte chocoladefreak met enkel melk- en witte chocoladepralines zonder fruit- en likeurvulling. Als extraatje krijg je bij deze box een Jong Sint-Gillis-chocoladereep van 75 gr melk-praliné.

We rekenen op al onze spelers en hun ouders om de komende weken massaal pralines aan de man/vrouw te brengen. Ga langs bij familie, buren, vrienden en collega’s en vraag hen om de club van jullie zoon / dochter te steunen met een heerlijke doos chocoladegenot.

SAMEN VERPULVEREN WE ONGETWIJFELD DE VERKOOP VAN VORIG JAAR

We verwachten jullie bestellingen terug tegen woensdag 2 oktober 2024. De pralines worden dan geleverd in de week van 16 oktober 2024. Iedereen ontvangt de komende dagen nog een bestelformulier na de training, maar jullie kunnen hier ook een formulier downloaden.

Bart Van Belle: