Wijnactie

In samenwerking met onze sponsor Wijnthousiast organiseren we dit seizoen opnieuw een wijnverkoop. De opbrengst wordt gebruikt om onze toppers in het voorjaar van 2023 op buitenlands tornooi te sturen.

Klik hier om te bestellen

 Wijnthousiast selecteerde voor onze club heerlijke wijntjes uit Zuid Afrika en Argentinië

  • Taste Chenin Blanc wit: Een leuke frisse en fruitige wijn, met toetsen van citrus, passievrucht en nectarines. Vlot en aangenaam drinkbaar, tijdens een leuk feestje, bij lichte gerechten. 
  • Taste Shiraz rood: Een mooi huwelijk tussen Shiraz en Cabernet Sauvignon. Aroma’s van rood fruit en pruimen, met een in deze prijsklasse toch wel lange afdronk met mooie kruidigheid en een snuifje hout.
  • Taste Rose: Een sappige en fruitige rosé wijn, met toetsen van aardbei en snoepjes en toch ook nog voldoende zuurtjes. Elegant en aangenaam drinkbaar.
  • Vinas Argentinas Torrontes (wit): Een verfrissende wijn met florale toetsen en aroma’s van citrus, pompelmoes en sinaasappel. Droog en mooi in balans.
  • Vinas Argentinas Malbec (rood): Aroma’s van rood fruit, viooltjes, kruiden en zoete peper. Evenwichtig en droog

Voor de echte wijnliefhebbers selecteerde Wijnthousiast nog een aantal andere overheerlijke wijnen

Rode wijn:

  • Mafi Rosso: Maffi Rosso, Il Grande Vino heeft een prachtige dieprode keur, met intense aroma’s van rode bessen, zwart fruit, zachte houttoetsen en kruiden. De wijn is vol, sappig en stevig, met fijne kruiden en elegante houttoetsen. Het is zo een Italiaan die je niet kan weerstaan en die jouw gezelschap zeker zal appreciëren! Deze Italiaanse rode wijn heeft 6 verschillende labels, die elk een lid van de maffia laten zien. Een wijn voor elke DON ! 

Witte wijn:

  • Budureasca Premium Sauvignon: Een intense, mooi droge, frisse en fruitige Sauvignon, met toetsen van tropisch fruit, acacia en een snuifje citrus. Een internationale prijzenpakker.
  • Budureasca Premium Fume: Originele wijn, deze blend van Chardonnay, Sauvignon Blanc en Pinot Gris. Een mooie balans tussen hout en aciditeit. De naam Fumé komt van het gerookte aroma van de houten vaten. 

Bubbels:

  • Contarini Con Tré Bianco Spumante: Een elegante en verfrissende bubbel met aroma’s van citrus, appel en witte bloemen en een elegante fijne bubbel, gebotteld in een zeer leuke fles.
  • Contarini Con Tré Rosé Spumante: Een aangename bubbel met zachte toetsen van rode besjes, aardbei en framboos, fijn parelend en een bijzonder elegant en fris mondgevoel. Dat alles gebotteld in een zeer leuke fles

Cadeausetjes

Speciaal voor de feestdagen voorzien we ook verschillende cadeausetjes van 3 wijnen..

De setjes worden geleverd in een mooie geschenkdoos.

Onze wijnactie loopt tot en met 9 december. De bestellingen kunnen op vrijdag 16 december tussen 19u en 21u afgehaald worden aan de sporthal.

Klik hier om te bestellen