Algemeen,  Clubnieuws

Geslaagde Paasstage

De voorbije week organiseerden we voor de derde keer een Paasstage op de terreinen van FC Moerstraat. Met 90 ingeschreven deelnemers zat de stage helemaal vol. Het was bij momenten frisjes, maar gelukkig bleef het droog en dus beleefden onze toppers een geweldige week waarin naast onze eigen trainers ook een aantal gasttrainers present waren.

Op dinsdagvoormiddag versterkte bijvoorbeeld ex-profvoetballer Alain De Nil ons trainerskorps! Op vrijdag kregen we dan twee actieve profspelers over de vloer: belofteninternational Elias Cobbaut van RSC Anderlecht en Rode Duivel Thomas Kaminski.

Afsluiten doen we graag met een woordje van dank voor iedereen die de voorbije week een handje heeft toegestoken voor en achter de schermen, maar in het bijzonder voor Luc Geeraert en Rik Van Keer, die er elke dag opnieuw voor zorgden dat onze toppers een lekkere warme maaltijd kregen voorgeschoteld!

En uiteraard bedanken we ook onze vrienden van FC Moerstraat voor het gebruik van hun accomodatie!

Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina: