Schrijf nu in voor het Sint-Maartenfeest of de Halloweentocht

Op zaterdag 07 november krijgt onze club hoog bezoek: niemand minder dan Sint-Maarten en zijn zwarte pieten. Gezien de groei van onze club en omdat de Sint niet houdt van overvolle kantines, valt het feest dit jaar uiteen in twee delen.

We verwachten onze jongste spelers (van U5 tot en met U9om 15.00 uur in de cafetaria van de sporthal. Daar kunnen ze een verrassing afhalen bij de Sint en zijn Pieten en trakteren we hen op een kleinigheid om te eten. Ook broertjes en zusjes zijn uiteraard welkom.

Onze oudere spelers (vanaf U10) zien we ’s avonds graag op onze Halloweentocht. Nadat ze uitgegriezeld zijn, krijgen ook zij hun Sinterklaascadeautje en een kleinigheid om te eten.

Voor onze spelers is deelname aan het Sint-Maartenfeest / Halloweentocht gratis. Voor broertjes en zusjes vragen we een kleine tussenkomst van 3 euro per kind. Zij krijgen ook een snoepzakje van de Sint.

Om praktische redenen vragen we wel om vooraf in te schrijven. Beide activiteiten zijn uiteraard enkel voorbehouden voor spelers van onze club en hun gezin!

Inschrijven voor het Sint-Maartenfeest kan hier, voor de Halloweentocht kan u hier inschrijven.