Paasstage

Paasstage dag 4: Bob Straetman op bezoek

Dag vier was er eentje om in te kaderen. Na de regen bij het opstaan, kwam de koude deze ochtend. Het zonnetje liet zich in de voormiddag niet of nauwelijks zien en dus was het zaak om onze toppers in beweging te houden. De jongste groepen bleven op de Moerstraat met trainers Joni, Matthias en Yarne, terwijl de rest richting kunstgras trok met Gert, Jan en Ady.

Iedereen kent zijn weg ondertussen op zowel de Moerstraat als op het kunstgras. De afstand die sommige spelers dagelijks te voet moeten afleggen van de Moerstraat naar het kunstgras wordt gecompenseerd door de zeer goeie trainingen die Gert in elkaar heeft gestoken. De begeleiding van onze steunende leden die speciaal verlof nemen om er voor te zorgen dat ieder kind zich amuseert, mag zeker niet onderschat worden.

Vandaag zagen we zowel op, als naast het veld, nieuwe en bekende gezichten. In de keuken waren veel mama’s in de weer om er voor te zorgen dat ieder kind genoeg op zijn bord kreeg, en op het veld waren er oude bekenden aan de slag, als nieuwe gemotiveerde mensen. Vooraleer dat iedereen kon gaan smullen, hadden de oudsten van de stage al training gehad van Jan, Ady en Gert en de jongsten konden ervaring opdoen van Joni Sarens. Hij leerde zijn spelertjes ‘s ochtends dansen

Het keukenteam deed alweer zijn uiterste best om de kinderen te doen smullen van wat er op hun bord verscheen: lekkere tomatensoep (met balletjes natuurlijk), spinaziestoemp en fishsticks. Het was zo lekker dat er deze namiddag niet genoeg eten was voor het keukenpersoneel.

Zij hebben hun deel afgestaan aan de kinderen en een broodje besteld bij Mens Sana. Alles voor de jeugd kan je dan wel heel letterlijk nemen. De pers kwam vandaag ook langs om een foto te nemen van onze toppers. Volgende week staat het resultaat in de krant.

In de namiddag hebben onze oudsten op het kunstgras een alternatiever programma gekregen. Zij speelden voetbalbaseball, tussen 2 vuren en nog andere spelletjes. De kleinsten speelden wedstrijdvormen op de Moerstraat onder begeleiding van Jan en Ady. De allerkleinsten werden ge-entertaind door Jasper en Mathias. Maar het hoogtepunt van de namiddag was uiteraard het bezoek van Bob Straetman, de jonge spits van eersteklasser Sporting Lokeren. Bob zag heel wat talent onder onze toppers en ging maar al te graag op de foto met elk van hen persoonlijk.

Vandaag is het de laatste dag van onze stage. Afsluiten doen we met een heerlijke BBQ. Nog 1 dag sjotten, spelen, plezier maken en genieten van de zon.

 

De foto’s van het bezoek van Bob Straetman hebben we in een apart album op Facebook geplaatst.

De andere foto’s van dag 4 vindt u hier.