Clubnieuws

Nieuwe spelers blijven welkom

We want you!De voorbije weken hebben al heel wat mensen hun interesse om in ons project in te stappen kenbaar gemaakt. Vorige week konden we al een veertigtal spelers aansluiten en de komende weken zullen er daar ongetwijfeld nog heel wat bijkomen. We zijn dan ook vrij optimistisch en denken in september toch met minstens een zevental teams in competitie te kunnen aantreden, maar meer teams zou natuurlijk geweldig zijn.

Vooral spelers geboren in 2007, 2008, 2009 en 2010 zijn welkom, maar ook in onze andere ploegjes is nog plaats voor jongens en meisjes die zich voetballend willen ontwikkelen in een jonge en nieuwe club waar de focus op jeugdvoetbal ligt. Wie interesse heeft in een nieuw sportief avontuur kan zich aanmelden via dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.