Algemeen

Kick-Off op zaterdag 29 juli

Vanaf maandag 31 juli beginnen onze teams aan de trainingen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het echte startschot van ons seizoen geven we echter twee dagen eerder, op zaterdag 29 juli. Tijdens onze Kick-off kunnen alle spelers een eerste keer kennismaken met hun trainer en wordt er een eerste keer getraind. We delen die dag ook de kledijpakketten uit van de spelers die hun kledij al hebben gepast.

Spelers die nog niet zijn aangesloten kunnen die dag nog aansluiten bij onze club.

De Kick-Off vindt plaats op het kunstgrasterrein en in de sporthal van Sint-Gillis-Dendermonde. Het is immers onze bedoeling om elke ploeg gedurende het jaar enkele keren een aangepaste indoortraining te geven. We beginnen er aan om 09.30 uur en ronden af rond 13.00 uur.


Inschrijven voor de Kick-Off kan via onderstaand formulier