Algemeen

Water in de drinkbus, geen sportdrank

Dit weekend zullen de trainers de drinkbussen uitdelen. Elke drinkbus heeft een naamlabel, waardoor elke speler altijd van zijn eigen drinkbus kan drinken. Er zijn ook draagmandjes voorzien wat het transport van de drinkbussen van en naar het veld eenvoudiger maakt.

De drinkbus kan gebruikt worden om eigen drank mee te brengen naar trainingen of wedstrijden. We hopen hierdoor de afvalberg van lege en halflege plastic flesjes flink in te krimpen. Elke speler neemt zijn drinkbus na de wedstrijd zelf mee naar huis.

We rekenen er sowieso op dat elke speler ALTIJD zijn eigen drinkbus meebrengt naar de wedstrijd. Mogen we vragen om de drinkbus te vullen met water en NIET met één of andere sportdrank. Anders dan de reclame ons wil doen geloven is water immers voor de gewone amateursporter de enige echt noodzakelijke drank bij een inspanning.

In dit artikel leest u meer over zin en onzin van sportdranken.