Clubnieuws

Nieuwe functies voor Kim en Gert

Kim Scholliers en Gert BonnaerensTerwijl het seizoen op zijn einde loopt, zijn we volop bezig met de voorbereiding van het volgende. De komende weken zullen we jullie dan ook vertellen hoe ons trainerskorps voor volgend jaar er gaat uitzien.

Met het oog op een verdere verbetering van ons sportief beleid kunnen we vandaag al aankondigen dat Kim Scholliers, trainer van één van onze drie U7-ploegjes, volgend jaar de functie van jeugdcoördinator opneemt. In die hoedanigheid zal hij mee de trainers aansturen en coachen en de sportieve opleiding van onze spelers in goede banen leiden.

Gert Bonnaerens, op dit moment trainer van onze U9, wordt onze interne scout. Hij zal volgend seizoen veel wedstrijden en trainingen bekijken en aan de slag gaan met de resultaten van onze testings.

We wensen Kim en Gert allebei veel succes met hun nieuwe uitdaging.