Clubnieuws

Komt Roger Van Damme pannenkoeken bakken bij onze club?

Bakt Roger van Damme, de beste patissier van de wereld, binnenkort pannenkoeken voor onze club? De kans bestaat, maar dan hebben we wel jullie hulp nodig. Een pannenkoekenslag met Roger Van Damme is immers de hoofdprijs van een wedstrijd van Trooper.

Trooper is een digitaal platform waarmee consumenten geld inzamelen voor hun favoriete vereniging door online te shoppen. Per aankoop van 100 euro geeft de onlineshop ongeveer 5 euro aan de vereniging.  Naast webshops als Collect & Go, Coolblue, Booking.com, JBC en AS Adventure kan u via Trooper ook tickets kopen voor pretparken als Plopsaland, Walibi en Boudewijn Sea Park.

De vereniging die van begin april tot eind juni 2018 het hoogste bedrag bij elkaar ‘troopt’, haalt uiteindelijk de pannenkoekenslag binnen.

Hoe kan u onze club steunen? Surf vooraleer u online koopt bij één van de aangesloten webshops naar onze Trooperpagina en klik daar op de webshop van uw keuze. Op die manier wordt geregistreerd dat u uw aankoop deed via onze Trooperpagina.

Om onze winstkansen te vergroten willen we jullie ook vragen om dit bericht te delen met zoveel mogelijk vrienden, familieleden en kennissen.

Meer uitleg over de actie vindt u hier.