Clubnieuws

Zonnige start van de Paasstage

We mogen alweer terugblikken op drie geslaagde dagen van onze Paasstage. Een 60-tal jongens en meisjes kreeg de voorbije dagen al heel wat leerrijke en plezante voetbaltrainingen voorgeschoteld. Onze U6 bouwden dinsdagmiddag zelfs hun eigen eiland met klei en gingen op schattenjacht.

Ook donderdagnamiddag staat voor hen een alternatieve activiteit op het programma, terwijl vrijdag een echte fun-dag wordt.

De apotheose van onze Paasstage volgt vrijdag om 17 uur. Dan krijgen alle spelertjes hun t-shirt overhandigd. We willen dus vragen dat alle spelers zeker tot de prijsuitreiking aanwezig blijven. Na de prijsuitreiking kunnen de deelnemende spelers ook nog genieten van een gratis barbecue. Ouders die zich nog willen inschrijven kunnen dat via deze pagina.

De foto’s van de eerste drie dagen kan u bekijken op onze Facebookpagina.