Clubnieuws

Supergeslaagde Paasstage

Gisteravond sloten we onze tweede Paasstage af met een barbecue voor alle spelers, ouders, sympathisanten en sponsors van onze club. We mogen opnieuw terugblikken op een meer dan geslaagde stageweek met gemotiveerde spelertjes die ongetwijfeld veel hebben opgestoken van de leerrijke trainingen en spelletjes.

Langs deze weg willen we ook al de trainers, medewerkers en andere helpende handen bedanken die op één of andere manier hun steentje bijdroegen aan het slagen van de stage en de afsluitende barbecue en in het bijzonder aan onze masterchef Luc die zorgde dat alle hongerige magen steeds gevuld raakten en aan trainer Gert die de stage op sportief vlak uitwerkte. En uiteraard willen we ook onze buren van FC Moerstraat bedanken voor het gebruik van hun accomodaties.

Alle foto’s van de stage kan u terugvinden op onze Facebookpagina: