Algemeen,  Clubnieuws

Nog vijf nieuwe sponsors

We zijn bijzonder trots dat we net voor de feestdagen (en amper enkele dagen na de vorige aankondiging) opnieuw een blik nieuwe sponsors mogen open trekken. Het bedrijf Veldeman Aannemingen is voor de meeste inwoners van onze stad geen onbekende. Het interieurbedrijf wordt immers geleid door de broers Veldeman, die in 1990 op het Ros Beiaard zaten en zich de voorbije jaren ook actief waren als triatleet.

Ook verwarmingsbedrijf 21 Graden Celsius schaart zich achter ons project, net als horecahandel Van Rossem-Messiaen, frituur De Friethal en uitzendbureau Let’s Work.

Onze club telt nu een veertigtal sponsors, maar extra sponsors blijven uiteraard van harte welkom. Heb je interesse in de verschillende mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje via info@jongsintgillis.be.