Algemeen,  Clubnieuws

Indoortornooi volzet

De derde editie van ons indoortornooi is sinds begin deze maand helemaal volzet. Dit jaar is het indoortornooi voorbehouden voor U8, U9 en U10. We ontvangen dit jaar in totaal 46 teams gespreid over de verschillende leeftijdscategorieën.

Op zaterdag 21 en zondag 22 december verwelkomen we met plezier teams van KFC Baasrode, KFC Sparta Waasmunster, SK Oudegem, Jong Lede, Juve Mollem, KVVE Massemen, SK Grembergen, KFC Herleving Sinaai, SC Eendracht Aalst, SK Kemzeke, KFC Juventus Schoonaarde, VK White Boys, Dynamo Beervelde, Svelta Melsele, FC Eendracht Kapelle-op-den-Bos, VW Hamme, VK Tielrode, Hoger Op Wolvertem-Merchtem, SKV Overmere, FC Kerksken, Rangers Opdorp, FC Destelbergen, VKS Hamme Zogge, KFC Turnhout, KFC Heikant Zele, SKL Doorslaar

Een overzichtje van de verschillende poules per leeftijdscategorie, staat op deze pagina.