Algemeen,  Clubnieuws

Wedstrijdkalenders tweede ronde online

De (voorlopige) wedstrijdkalenders voor de tweede ronde van het seizoen 2019-2020 staan online op de verschillende teampagina’s en op de pagina met de kalenders per ploeg.

Ouders met een smartphone of tablet kunnen de kalenders nu ook heel eenvoudig importeren in hun digitale agenda (Outlook, Apple, Google,…) zodat ze op elk moment weten wanneer zoon- of dochterlief wedstrijd heeft. Het overzicht van alle iCal-links vindt u hier.

Wedstrijdwijzigingen worden automatisch aangepast in de kalenders, maar worden ook altijd nog gecommuniceerd via onze Facebook– en Whatsappgroepjes. Bij twijfel geldt de informatie op BBF, de officiële app van de Belgische Voetbalbond, als correct.

Opgelet: De uren van onze thuiswedstrijden zijn nog niet definitief. Er volgen in de loop van de komende weken nog een aantal uurwijzigingen voor de thuiswedstrijden in functie van de terreinbezetting en het gebruik van het kunstgrasveld door de hockeyclub.