Algemeen,  Clubnieuws

Extra sponsors gezocht

Jong Sint-Gillis werd opgericht in het voorjaar van 2017 en focust op de uitbouw van een kwalitatief hoogstaande voetbalopleiding voor jeugdspelers. De voorbije 3 seizoenen zijn we explosief gegroeid van 125 spelers in seizoen 1 naar 270 jonge voetballers in het huidige seizoen.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste jeugdvoetbalclub in de wijde omgeving van Dendermonde. Naast de tomeloze inzet van onze medewerkers en sympathisanten hebben we uiteraard ook nood aan sponsors die ons helpen het financiële plaatje van onze werking volledig te maken.

De voorbije 3 seizoenen konden we al rekenen op heel wat trouwe sponsors die hun naam verbonden aan onze club. Omdat onze club ook de volgende seizoenen verder zal groeien, gaan we daarom op zoek naar extra sponsors die op één of andere manier hun schouders onze club willen zetten. We hebben een uitgebreid sponsordossier samengesteld dat we graag mondeling komen toelichten aan geïnteresseerde partners.

Ben je geïnteresseerd in onze club of ken je iemand die mogelijk interesse heeft om onze club te sponsoren? Laat het ons weten via info@jongsintgillis.be.