Algemeen

Onze Paasstage was weer top

De voorbije week organiseerden we al voor de zesde keer een voetbalstage. Met 110 deelnemers mochten we spreken van een recordeditie. De zon was van de partij, onze trainers zorgden voor het nodige voetbalplezier en onze toppers amuseerden zich te pletter. Redenen genoeg om deze Paasstage als ‘fantastisch’ te omschrijven.

Bekijk de foto’s van de stage op onze Facebookpagina.

Van dag 3 en dag 5 zijn tevens twee leuke videos gemaakt.

Afsluiten doen we graag met een woordje van dank voor iedereen die de voorbije week een handje heeft toegestoken voor en achter de schermen: in de eerste plaats onze TVJO Kevin die samen met heel wat van onze vaste trainers en een aantal spelers van onze U17 voor een sportief hoogstaande en leerrijke stage.

Een bijzondere vermelding is weggelegd voor Rik, Stef en Bart die ervoor zorgden dat onze spelers en trainers ook naast het veld in de watten werden gelegd met onder meer gezonde en lekkere tien- en vieruurtjes, vers water, een dagelijkse fotoreportage,….

En uiteraard bedanken we ook onze vrienden van FC Moerstraat voor het gebruik van hun accommodatie!