Algemeen

Volgende week Ros Beiaardcup

Volgende week organiseren we in de aanloop naar de Ros Beiaardommegang de eerste editie van de Ros Beiaardcup, een groot jeugdvoetbaltornooi met 136 deelnemende teams. Van woensdagavond 25 mei tot en met zaterdagavond 28 strijden enkele honderden spelers om de Ros Beiaardcup.

De eerste editie van ons tornooi stond gepland voor mei 2020′ maar door corona kon het tornooi de voorbije twee jaar niet doorgaan. Dit jaar speelde corona geen spelbreker.

Naast heel wat teams uit de streek verwelkomt Jong Sint-Gillis ook teams van clubs die het mooie weer maken in het nationale voetbal zoals eersteklasser Beerschot, Tempo Overijse, KVV Zelzate, KSC Lokeren-Temse, FC Lebbeke, SK Londerzeel en VW Hamme.

Meer info op de website www.rosbeiaardcup.be

De wedstrijdschema’s kan u vinden via Tournify.