Clubnieuws,  Duiveltjesdag

Nieuw vanaf volgend seizoen: Twizzit

Om jullie nog een betere service te kunnen bieden, schakelen we volgend jaar over op het communicatieplatform Twizzit. Twizzit is een tool om onze sportieve planning, administratie, communicatie, activiteiten en clubfinanciën op een efficiënte manier te organiseren.

Met een account op Twizzit zal je volgend jaar onder meer jouw aanwezigheden op training kunnen doorgeven en zien wanneer er training is voor jouw ploeg. Je zal ook op een snelle manier kunnen inschrijven voor onze activiteiten en jouw persoonlijke gegevens beheren. Ook de betaling van het lidgeld zal volgend seizoen via Twizzit verlopen.

Twizzit is een gratis app (applicatie) die zowel via een smartphone, tablet of PC kan geraadpleegd worden. De app is beschikbaar zowel voor Android (Google Play Store) als voor Apple (App Store) en PC. De smartphone-app kan je hier alvast downloaden.

Iedereen ontvangt de komende weken een e-mail met een uitnodiging om een account aan te maken. Bij de start van het seizoen ontvangen jullie dan info over hoe jullie Twizzit moeten gebruiken.