Algemeen

Volgend seizoen ook G-voetbal

Onze club start in augustus met een G-werking voor jonge voetballers die in reguliere elftallen om uiteenlopende redenen niet mee kunnen. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht hun beperking, de kans krijgt om te voetballen

De voorbije jaren kregen we verschillende keren de vraag of we ook een aanbod hadden voor kinderen en jongeren met een beperking of kinderen die om andere redenen het ritme van de reguliere ploegen niet aan konden. Eindelijk kunnen we nu op die vraag positief antwoorden.

De trainingen zullen plaatsvinden op woensdagnamiddag. We mikken op drie verschillende leeftijdsgroepen: kids, teens en volwassenen, al zullen de spelers vooral ingedeeld worden naar hun mogelijkheden. De begeleiding is in handen van trainers die ervaring hebben in het G-voetbal.

Bij de start van de trainingen in augustus zullen geïnteresseerde G-sporters enkele proeftrainingen kunnen meedoen, alvorens definitief in te stappen in de kersverse G-werking.

Wie op de hoogte wil gehouden worden van de G-werking, kan mailen naar gwerking@jongsintgillis.be of de Facebookpagina facebook.com/gvoetbaljongsintgillis volgen.