Algemeen,  Clubnieuws

Vanaf september start onze voetbalspeeltuin

Begin september beginnen we opnieuw met onze voetbalspeeltuin voor jongens en meisjes geboren in 2019. De bedoeling is dat zij op een eerder speelse manier de voetbalbasis krijgen aangeleerd. Er zal vooral aandacht besteed worden aan de coördinatie (oog-hand, oog-voet).

De trainingen zijn opgedeeld in 10 trainingen voor de winterstop (september – november) en 10 na de winterstop (januari – april) en worden georganiseerd op het kunstgrasterrein aan de sporthal van Sint-Gillis-Dendermonde. Deelname kost 65 euro voor een reeks van 10 trainingen (inclusief club-T-shirt).

Ook in de jongste leeftijdscategorieën zoeken we nog versterking. Jongens en meisjes geboren in 2017 en 2018 zijn zeker ook welkom om een keer kennis te maken met onze club.

Interesse? Laat je gegevens achter in dit formulier.