Algemeen,  Clubnieuws

Komende zomer ook Valencia voetbalkamp

Volgende zomer organiseren we voor de allereerste keer ook een Valencia Voetbalkamp. Deze stage vindt plaats van 5 tot en met 9 augustus.

De Valencia Voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar. Tijdens het Valencia Voetbalkamp krijgen de spelers 5 dagen training van officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology.

Twee spelers krijgen op het einde van de stage  een uitnodiging ontvangen voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd van het eerste elftal  bekijken, krijgen ze een stadiontour in het mythische Estadio Mestalla en meer!

Het kamp is uiteraard ook toegankelijk voor spelers die niet bij onze club zijn aangesloten.
Speciaal voor #BlackFriday is er een korting van 20 euro op de deelnameprijs. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘blackfriday2023’ op het inschrijvingsformulier.