Chocoladeverkoop

De voorbije zeven jaar kende Jong Sint-Gillis een spectaculaire groei en investeerden we voluit in de sportieve uitbouw van een kwalitatieve voetbalopleiding. Ook de recente investering in een kunstgrasterrein op het veld van FC Moerstraat past in dat plaatje.

Om onze club op een gezonde manier verder te laten groeien, hebben we nood aan een eigen accommodatie. Binnen een drietal jaar hopen we een nieuwe thuisbasis te vinden op de recent aangekochte gronden naast de huidige sportsite.

Omdat bouwen handenvol geld kost organiseren we, naast onze reguliere evenementen, een pralineverkoop. De opbrengst wordt in eerste instantie gebruikt voor de financiering van het terrein op de Moerstraat, maar zal ook gebruikt worden voor onze toekomstige bouwplannen. We duimen dus voor een succesvolle verkoop!

Wat verkopen we?

We stelden voor de gelegenheid een exclusieve, stijlvolle Jong Sint-Gillis-box van 500 gram heerlijke, ambachtelijke en alcoholvrije pralines. We kiezen voor kwaliteit! De prijs voor één doos pralines (500 gram) bedraagt 15 euro.

Heb je zin om in één of meerdere doosjes chocoladegenot? Contacteer dan één van onze spelers, trainers of bestuursleden.

Heb je nog een extra bestelformulier nodig? Je kan het hier downloaden.