Paasstage

Paasstage dag 2: Daar is de zon

Dag 2 van onze paasstage begon met een geweldige mooie zonsopgang. Bij het ochtendgloren stond onze stageverantwoordelijke de ouders en deelnemers dan ook onder de stralend zon op te wachten buiten om de registratielijst af te tekenen.

Net zoals gisteren werden onze jonge deugnieten verdeeld over de site Moerstraat en Sportcomplex. Kappen, draaien, pas en trap, afwerken op doel waren termen die door de kelen van onze trainers galmden. Onze gasten luisterden, voerden uit en hadden vooral veel plezier onder de stralende zon. De nodige insmeerbeurten met zonnecrème, drankpauzes en gezond 10-uurtje tussen de trainingen door waren meer dan nodig om er telkens terug “vollen bak” tegen aan te gaan.

‘s Middags werden de toekomstige Rode Duivels weer eens verwend door onze kookies met frietjes en curryworsten. Een topmaaltijd die ervoor zorgde dat ze in de namiddag terug de nodige energie hadden om er nog eens 2 uur in te vliegen.

Onze kleinste rakkers kregen in de namiddag een alternatief programma aangeboden met balspelletjes en knutselen, maar de fun was er niet minder om. De oudsten konden op het kunstgras onder het alziend oog van trainer Gert hun voetbalkwaliteit verder uitbouwen. Al bij al, ieder heeft er weer een geweldige en leerrijke dag opzitten. En daarvoor doen we het nog steeds. De kinderen plezier laten beleven, zowel op als naast het veld en daarvoor hoeft het niet altijd met voetbal te maken hebben. Zolang het kind maar centraal staat.

Foto’s van dag 2 kan u bekijken op onze Facebookpagina.