Paasstage

Paasstage goed gestart

De eerste dag van onze Paasstage, waar we toch een tikkeltje zenuwachtig voor waren, is vlekkeloos verlopen. 50 spelertjes stonden enthousiast te springen om hun eerste trainingen onder leiding van onze gemotiveerde trainers te krijgen.

Om 9u30 zijn we van start gegaan. De oudste groepen en doelmannen vertrokken naar het kunstgrasveld, onze jongste 2 groepen bleven op de Moerstraat. Keeperstrainer Tom Vanhoyweghen nam de keepers onder zijn hoede.

Na een mistig begin, liet de zon zich toch zien en konden onze toppers hun voetbalkunsten bijschaven onder een heerlijk zonnetje. Tijdens de pauze konden onze deelnemers hun batterijen al even opladen met een lekker 10-uurtje.

Tegen de middag zorgde onze kookploeg er voor  dat elke voetballer er na de middag terug stevig kon invliegen. Op het menu stond vandaag tomatensoep, kip met aardappelen en appelmoes. Na de maaltijd gingen onze rakkers terug aan de slag en hebben ze weer het beste van zichzelf geven. Het was voor ons als nieuwe opstartende club een zeer geslaagde dag en we kunnen enkel hopen dat de komende dagen iedereen zich nog gaat amuseren en veel gaat bijleren.

Tot morgen!

Sfeerfoto’s van de eerste dag van de stage kunnen jullie bekijken op onze Facebook-pagina.

Vrijdag sluiten we af met een barbecue. Inschrijven kan nog altijd via dit formulier.