Paasstage

Paasstage dag 5: Geslaagd

Geslaagd, meer kunnen we niet zeggen van deze paasstage. Ook vandaag was het weer een geweldige dag. De zon scheen, de kinderen waren enthousiast, de trainers vlogen er in om de laatste dag perfect af te sluiten en we hadden 2 opblaasbare attracties waar de kinderen zich konden in uitleven.

In de voormiddag was er, na het bezoek van Tuur Dierckx, het tornooi voor elke leeftijdscategorie. Na het 10-uurtje konden we de 2 jongste groepen toch niet meer tegenhouden om te ravotten in het springkasteel en de hindernissenbaan. Onder de stralende zon konden de kinderen buiten hun laatste maaltijd verorberen buiten. Met een hotdog in de hand en een bal aan de voet, ging de middagpauze eens zo snel voorbij.

Na de maaltijd had trainer Gert een heuse voetbalkermis uitgeschreven. De kinderen gingen van attractie naar attractie en op een speelse manier trainden ze toch hun voetbalkwaliteiten bij. Om de stage af te sluiten mochten de kids nog een penalty trappen tegen Ken Verleyen of Mathias Franckaert.

Datzelfde duo stond nadien ook onder de lat tijdens de penaltycup voor ouders. Die werd gewonnen door Sven Fierens, papa van deelnemer Ilyo. In de finale won hij trouwens van 1 van onze trainers, Gert Bonnaerens.

Na al het sportief geweld was het tijd om te barbecuen. Stef en zijn broer Ben waren de bakkers van dienst, terwijl de rest van onze vrijwilligers achter de toog en achter het groentenbuffet zorgden dat onze 180 eters niets te kort kwamen. Het was soms even wachten op de juiste vleesjes, maar niemand ging met honger of dorst naar huis.

Bekijk de foto’s van dag 5 op Facebook

Bekijk de foto’s van het bezoek van Tuur Dierckx

Bekijk de foto’s van de penaltycup voor kids