Paasstage

Terugblik op een supergeslaagde Paasstage

Vorige week namen 55 jonge voetballers deel aan de allereerste Paasstage van onze club. Het werd een onvergetelijke week, niet alleen door de leuke en leerrijke voetbaltrainingen en de aanwezigheid van de zon in het grootste deel van de week.

Ook de komst van Sporting Lokeren-speler Bob Straetman op donderdag, het bezoek van Tuur Dierckx (Antwerp FC) op vrijdag en de voetbalkermis maakten indruk op onze spelertjes.

Langs deze weg willen we graag nog een keertje iedereen bedanken die meewerkte aan een geslaagde week met een bijzondere vermelding voor onze keukenploeg die onze toppers voorzag van lekkere tussendoortjes en heerlijke warme maaltijden, de verschillende trainers die aan de voetbalskills van onze jongens en meisjes werkten en onze andere vrijwilligers die vaak achter de schermen hun steentje bijdroegen.

Ook de mensen van FC Moerstraat willen we nog een keer extra in de bloemetjes zetten omdat zij ons hun accomodatie ter beschikking stelden.

Uiteraard willen we ook alle ouders bedanken die hun zoon of dochter lieten deelnemen aan de eerste activiteit van onze piepjonge club. We hopen dat we jullie vertrouwen niet beschaamd hebben.

En tenslotte willen we ook alle andere sympathisanten van onze club bedanken die gisteren een hapje kwamen eten of de voorbije weken op één of andere manier hun waardering en steun voor ons project lieten blijken.

Lees alle verslagjes

Bekijk de foto’s