Algemeen

Laatste week ontslagperiode

Spelers die op dit moment zijn aangesloten bij een andere voetbalclub en volgend seizoen bij Jong Sint-Gillis of een andere club aan de slag willen, hebben nog slechts enkele dagen om ontslag te nemen bij hun huidige club.

Dit kan door een ontslagformulier aangetekend te verzenden naar de Koninklijke Belgische Voetbalbond en naar uw huidige club. Het formulier in kwestie moet voor 30 april 2017 in het bezit van de voetbalbond zijn.

Goed om weten: wie nu ontslag neemt, hoeft niet meteen aan te sluiten bij een andere club. Wie nog twijfelt, kan de komende weken gerust alle opties afwegen en een keuze maken bij de start van het voetbalseizoen. Het is na een ontslag zelf perfect mogelijk om terug aan te sluiten bij uw huidige club. Door ontslag te nemen houdt u met andere woorden alle opties open.

Wie vragen heeft over de procedure en de gevolgen ervan, mag ons altijd contacteren via info@jongsintgillis.be.