Clubnieuws

Ook deze bedrijven steunen onze club

Loja-PartyDe voorbije weken hebben we al enkele van onze sponsors in de kijker gezet. Vandaag presenteren we de sponsors van onze wedstrijdbroekjes, trainingsbroeken en de resterende twee shirt-sponsors: Loja-party, Lee Electro, café Pertotal, verzekeringsmakelaar Baeyens Bosteels, café ‘t Peirt, wijnhandel S2Wines en bouwonderneming E&L Bouw.

Loja-party is de partner voor wie feestjes met iets extra wil: naast springkastelen kan u er onder meer terecht voor XL-games, popcorn- en suikerspinmachines en projectieschermen. Lee Elektro helpt u dan weer graag verder met alle soorten elektriciteitswerken, van grote tot kleine projecten.

Café Pertotal is een vaste waarde in het dorpsleven van onze gemeente én het lokaal van de Pertodevils, een supportersclub van de Rode Duivels. Ook café ‘t Peirt is bekend tot ver buiten Dendermonde. Het café is bij elk groot evenement in de stad (carnaval, Katuit, Ros Beiaard,…) het epicentrum van het feestgebeuren.

Bij Baeyens Bosteels uit Buggenhout kan u terecht voor alle types verzekeringen.  Via het kantoor heeft u dan ook toegang tot alle bankdiensten van AXA Bank en dit voor dagdagelijks bankieren, leningen en kredieten, sparen en beleggen.  E&L Bouwpartners staat voor een persoonlijke aanpak en ondersteuning van elk nieuwbouw- of renovatieproject. Als zelfstandig projectontwikkelaar investeert E&L Bouwpartners in commercieel vastgoed, nieuwbouwappartementen en –huizen.

De laatste sponsor die we vandaag voorstellen in de online wijnhandel S2Wines, een wijnhandel die zich wil onderscheiden met leuke en verrassende wijnen uit de wereld.

Klik hier voor een overzicht van al onze sponsors.