Clubnieuws

Voetbaliniatie voor U5

Hoewel bij de meeste clubs de voetbalopleiding pas start van U6, wil onze club ook voor jongere kinderen een aanbod hebben. De bedoeling is dat zij op een eerder speelse manier de voetbalbasis krijgen aangeleerd. Er zal vooral aandacht besteed worden aan de coördinatie (oog-hand, oog-voet).

Onze U5 (jongens en meisjes geboren in 2013) zullen wekelijks een uurtje trainen op woensdag tussen 16.30 en 17.30 uur op het kunstgras. De trainen zijn opgedeeld in 10 trainingen voor de winterstop (september – november) en 10 weken na de winterstop (januari – april).

Kostprijs bedraagt 35 euro per reeks van 10 trainingen (t-shirt inbegrepen). Het inschrijvingsgeld kan overgeschreven worden op het rekeningnummer BE05 0689 0713 9175 met vermelding ‘U5 – NAAM SPELER’.

Wie interesse heeft, kan zijn gegevens achterlaten onderaan deze pagina. Wie geboren is in 2014 en ook interesse heeft, kan na nieuwjaar bij de U5-trainingen aansluiten.